Portalul W5

w5.ro


 
 Internet
  Licitatii (0)
  Servicii (117)
  Forumuri (1)
  Retelistica (1)
  Cautare si Portal (2)
  Web Design (55)
  Hosting (10)
  Programare si Dezvoltare (1)
  Site-uri personale (5)
  Magazine online (138)
  Director Web (12)
  Bloguri (17)
  Promovare Web (10)
  Anunturi (5)
  Jocuri online (5)
  Diverse Internet (5)
  Comunitate (2)
  Poze si Imagini (1)
  Realizare site-uri (1)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Kristofer93

Popularitate:

Voteaza:

Kristofer93

Un blog personal modern ce imbina informatiile de interes general, si anume evenimentele care au loc in Bacau, parerile personale, gandurile autorului si subiectele de actualitate cu fotografiile si muzica electronica (trance, vibe fm, radio deea).

Numele meu este Ghinghes Cristian, iar pe internet ma puteti gasi implicat in diverse proiecte sub nickname-ul Kristofer93. Am 17 ani, m-am nascut in Bacau, locuiesc tot aici, invat in Liceul cu Program Sportiv, unde fac fotbal din clasa I. Joc la echipa liceului, grupa de 93.

Blogul meu este unul personal si cuprinde, printre altele, informatii de interes general, evenimente care au loc in Bacau, pareri personale, subiecte de actualitate, fotografii si muzica electronica. Sunt dedicat muzicii electronice, mai ales genurilor trance si progressive house.

La inceputul anului 2007 incepeam sa scriu pe acest blog. Am facut acest lucru pentru ca atunci blogging-ul mi se parea o chestie cool. Acum scriu din placere, si nu cu un scop anume. In 2007 erau putine bloguri bacauane actualizate zilnic si citite de un numar considerabil de oameni.

Usor-usor am crescut, iar odata cu mine si blogul, fie ca e vorba de trafic, fie de informatiile de pe site sau de influenta. Daca in 2009 m-am clasat pe locul 5, in 2010 am castigat concursul RoBlogFest la categoria Blog sub 18 ani. Din primavara anului 2010, sunt blogger afiliat Ziarul de Bacau.


Categorie: Internet
Subcategorie: Bloguri
Data inscrierii: 2010-06-16
Numar de afisari: 95035
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.kristofer93.com    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate