Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (27)
  Electrocasnice si Electronice (18)
  Imobiliare (44)
  Agricultura (18)
  Asigurari (15)
  Finante si Banci (13)
  Constructii si Amenajari (224)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (35)
  Prestari servicii (56)
  Avocatura (22)
  Comert (110)
  Confectii si Incaltaminte (13)
  Industrie (24)
  Transport (17)
  Alimentatie publica (13)
  Marketing si Publicitate (24)
  Traduceri (10)
  Cumparaturi (12)
  Bijuterii (16)
  Firme (25)
  Diverse Afaceri (36)
  Parfumuri (3)
  Auto (80)
  Diverse Economie (4)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Mobila Elvila

Popularitate:

Voteaza:

Mobila Elvila

Elvila este unul dintre cei mai importanti producatori de mobila si mobilier, din Romania. Va oferim toata gama de mobila pentru: sufragerie, bucatarie, dormitor cat si accesorii pentru acestea.

S.C. ELVILA SA, companie romaneasca fondata inca din 1990 de catre Viorel Catarama, este una dintre principalele marci din domeniul productiei si comercializarii mobilei in Romania.

Obiectul de activitate al firmei il reprezinta producerea si comercializarea mobilierului pentru casa si birou. Gama de produse de mobilier oferita clientilor cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii si saltele marca Relaxa, mobilier de birou, mobilier pentru hotel. La solicitarea clientilor se poate executa si mobilier personalizat la comanda.

Misiunea Elvila reflecta dorinta si eforturile intregii echipe de cca 1500 oameni, de a satisface toate cerintele clientilor, oferind produse de mobilier modern si/ sau clasic, din masiv, mdf sau pal, la un raport calitate - pret continuu imbunatatit.

Fiecare fabrica este specializata in productia unui anumit tip de mobilier. Produsele de mobilier sunt realizate din lemn masiv, PAL melaminat (18 mm), PAL furniruit si MDF (32 mm).

In prezent, in reteaua Elvila exista un numar de 47 magazine in toata tara, din care 22 magazine proprii si 25 magazine in sistem de franciza si distribuitori.

Printre companiile/ institutiile incluse in portofoliul de clienti Elvila mentionam: Metro, Selgros, Universitatea Transilvania Brasov, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, Directia Generala de Pasapoarte, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti, Primaria Municipiului Targoviste, Hotel Mara Lucia din Lipova, Institutul Bancar Roman, Academia Romana, Primaria Oradea, Hotel Aurra - Mamaia etc.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Mobilier
Data inscrierii: 2010-06-21
Numar de afisari: 2084
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.elvila.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate