Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (27)
  Electrocasnice si Electronice (18)
  Imobiliare (44)
  Agricultura (18)
  Asigurari (15)
  Finante si Banci (13)
  Constructii si Amenajari (224)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (35)
  Prestari servicii (56)
  Avocatura (22)
  Comert (110)
  Confectii si Incaltaminte (13)
  Industrie (24)
  Transport (17)
  Alimentatie publica (13)
  Marketing si Publicitate (24)
  Traduceri (10)
  Cumparaturi (12)
  Bijuterii (16)
  Firme (25)
  Diverse Afaceri (36)
  Parfumuri (3)
  Auto (80)
  Diverse Economie (4)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Mobila exotica orientala

Popularitate:

Voteaza:

Mobila exotica orientala

Mobila exotica, amenajari interioare originale, lux si esente orientale care amintesc de vacante fara sfarsit, mari de un albastru infinit si plaje paradisiace. Colectiile noastre includ mobilier exotic din bambus, tec, toate impletite maiestrit, antichizate si poleite cu arome orientale.

Originale ca design, atractive prin gama coloristica si delicate prin finisaj, piesele noastre de mobilier pot popula cu succes atat locuinte cu tendinte clasice, cat si traditionale sau non-conformiste, fiind accesibile tuturor gusturilor, viselor si buzunarelor.

Mobila orientala din impletitura de fibre naturale (ratan, zambila de apa) a devenit punct de interes in ultimii ani, pentru ca se poate adapta unui numar impresionant de stiluri (rustic, oriental, colonial, modern, minimalist), pentru ca se potriveste atat spatiului interior-inchis, cat si spatiilor vaste, gradinilor, teraselor, potrivindu-se perfect atat design-urilor neobisnuite, asimetrice, cat si celor traditionale, realizand o imbinare reusita intre nou si vechi.

Linii armonioase, imbinand unghiurile drepte cu rotunjimile post-moderniste fac din acest mobilier alegerea optima pentru jocul dimensionarilor, proportiilor si umbrelor.

Cu continua preocupare pentru a veni in intampinarea clientilor sai, compania ROM FRACHT a devenit unic reprezentat in Romania a produselor Pondok Padi Design - companie care inca din anul 1985 produce mobila si obiecte decorative pentru locuinta.

Modele inedite, materie prima de cea mai exotica si buna calitate, preturi atractive - aceasta este oferta noastra, cu care va asteptam la showroom-ul din str. Oxigenului, nr. 5, sat Caldararu, com. Cernica, jud. Ilfov.

Daca distanta pana la noi este o piedica pentru dumneavoastra in calea catre desavarsirea caminului, puteti comanda si on-line, urmand ca livrarea sa se faca la domiciliul dumneavoastra.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Mobilier
Data inscrierii: 2010-06-23
Numar de afisari: 1900
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.mobila-exotica.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate