Portalul W5

w5.ro


 
 Sport
  Licitatii (0)
  Auto si Moto (63)
  Ciclism (1)
  Echipamente sportive (1)
  Fotbal (3)
  Pescuit (2)
  Sporturi (21)
  Aviatie (1)
  Fitness (6)
  Sporturi extreme (2)
  Diverse Sport (2)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Paintball Iasi

Popularitate:

Voteaza:

Paintball Iasi

Incepand cu anul 2007 Iasi Paintball desfasoara activitati recreative de paintball in toata tara. Paintball, dinamism, distractie, sport, vopsea, echipa, strategie, comunicare, adrenalina, actiune tot ce aveti nevoie gasiti la noi.

Probabil o parte dintre dumneavoastra se intreaba ce inseamna paintball. Parcurgand acest site, speram sa va satisfacem curiozitatea si dorim ca alaturi de prietenii sau colegii vostri sa ne contactati pentru o partida de PAINTBALL!

Nu va speriati, nu doare chiar asa tare, iar tot ceea ce ati auzit despre costuri e cu siguranta fals. E un joc accesibil tuturor, pune sangele in miscare, si adrenalina cu siguranta. Nu ezitati sa ne contactati telefonic sau via email… chiar weekend-ul acesta puteti face o surpriza prietenilor, colegilor, sefului pe care l-ati putea “impusca” cu vopsea.

Daca organizati un teambuilding, fara indoiala ar trebui sa ne includeti in program – pe cei care au facut-o deja ii puteti vedea aici. Incepand cu anul 2007 Iasi Paintball desfasoara activitati recreative de paintball in toata tara. Desi imaginea noastra este de terenuri in locatii impadurite sau terenuri deschise amenajate accesibile oricui, aproximativ 40% din activitate se regaseste in team-building-uri pentru companii din diverse domenii.


Categorie: Sport
Subcategorie: Sporturi
Data inscrierii: 2010-06-23
Numar de afisari: 1651
Numar note acordate: 1
Pagina Web: iasipaintball.eu    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate