Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (27)
  Electrocasnice si Electronice (18)
  Imobiliare (44)
  Agricultura (18)
  Asigurari (15)
  Finante si Banci (13)
  Constructii si Amenajari (224)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (34)
  Prestari servicii (56)
  Avocatura (22)
  Comert (110)
  Confectii si Incaltaminte (12)
  Industrie (24)
  Transport (17)
  Alimentatie publica (13)
  Marketing si Publicitate (24)
  Traduceri (9)
  Cumparaturi (12)
  Bijuterii (16)
  Firme (25)
  Diverse Afaceri (36)
  Parfumuri (3)
  Auto (80)
  Diverse Economie (4)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Firme offshore

Popularitate:

Voteaza:

Firme offshore

X-management va ofera o gama larga de servicii ce va vor ajuta sa gasiti solutia potrvita pentru afacerea dumenavoastra. Impreuna va vom ajuta sa va dezvoltati afacerea in medii dinamice de business care vor avea un impact pozitiv asupra companiilor dumneavoastra.

In actualele conditii dificile prin care trece economia, protejarea averilor constituie o nevoie din ce in ce mai ridicata. X-Management vine sa va ajute in relocarea sau infiintarea unei afaceri offshore sau in inregistrarea proprietatilor in jurisdictiile cele mai avantajoase pentru interesele dumneavoastra. Gama larga de servicii pe care le ofera X-Management, impreuna cu multitudinea de jurisdictii cu care colaboram, va garanteaza faptul ca veti beneficia de cele mai comprehensive solutii.

Deoarece toate statele incearca sa isi creasca veniturile bugetare prin cresterea taxelor este absolut firesc sa va ganditi sa va infiintati o companie intr-o jurisdicitie mult mai atractiva din punct de vedere financiar. X-Management va ofera consultanta si va indruma in alegerea celei mai atractive jurisdictii in functie de interesele dumneavoastra. Avand legaturi in cele mai importante jurisdicitii offshore din lume, veti avea tot timpul garantia ca veti face ce-a mai buna alegere.

Deschiderea de conturi bancare in tari in care transparenta datelor este limitata, constituie o solutie pentru persoanale care detin active importante si doresc sa le protejeze. Compania noastra va poate ajuta in alegerea unei jurisdictii si a unei banci astfel incat activele dumneavoastra sa fie in siguranta maxima. X-Management se va ocupa de toate formalitatile necesare in tarile respective, precum si in tara, astfel incat efortul dumneavoastra sa fie minim.

O alta gama de servicii oferite de X-Management este inregistrarea bunurilor de valoare cum ar fi yachturi, avioane sau proprietati de lux. Cu ajutorul nostru puteti benefia de cele mai reduse taxe de inregistrare si cele mai mici costuri de exploatare alegand jurisdictia potrivita in functie de specificul activitatilor dumneavoastra.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Diverse Economie
Data inscrierii: 2010-06-23
Numar de afisari: 1694
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.x-management.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate