Portalul W5

w5.ro


 
 Societate si Cultura
  Licitatii (0)
  Locuri de munca (17)
  Familie (7)
  Moda (12)
  Mediu si Ecologie (3)
  Nunta (14)
  Religie si Spiritualitate (2)
  Dans (3)
  Evenimente (21)
  Fotografie (13)
  Galerii (1)
  Literatura (4)
  ONG (8)
  Teatru (3)
  Administratie (2)
  Juridic (13)
  Primari (1)
  Politica (1)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Targuri si expozitii in constructii

Popularitate:

Voteaza:

Targuri si expozitii in constructii

Camex reprezinta o platforma de comunicare complexa, dedicata industriei constructiilor din Romania si din zona sud-est europeana, ce se axeaza pe cinci domenii: expozitii, evenimente, conferinte, baze de date si publicatii.

Brandul Camex, ca o prima retea de evenimente dedicate constructiilor, a devenit in ultimii 13 ani barometrul industriei de profil din Romania, oferind de fiecare data un puls corect al pietei.

Expozitiile Camex ofera cadrul optim in care profesionistii in constructii din toate zonele tarii, se intalnesc la “ei acasa” si fac schimb de experienta, se informeaza in domeniu, leaga noi contacte si pregatesc parteneriate viitoare.

In fiecare an, expozitiile Camex sunt locul de interactiune al companiilor si oamenilor de afaceri din tara, dar si din strainatate. Companii din Ungaria, Bulgaria, Turcia, Grecia, Serbia, Germania, Italia, Spania, Franta, Marea Britanie, Macedonia si Polonia participa la Camex pentru a lua pulsul pietei constructiilor din Romania.

In 2010 expozitia nationala de constructii si instalatii Camex se va desfasura in cele mai importante regiuni economice din tara, fiind prezenta la Iasi, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj-napoca si Timisoara. Cele 6 locatii sunt orase cu traditie pe harta Camex, poluri economice, recunoscute pentru dezvoltarea socio-culturala-economica si care au reusit sa atraga importante investii si fonduri Din tarile vecine – Bulgaria, Ungaria, Serbia, dar si din occident.


Categorie: Societate si Cultura
Subcategorie: Evenimente
Data inscrierii: 2010-06-29
Numar de afisari: 1343
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.camex.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate