Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (25)
  Electrocasnice si Electronice (16)
  Imobiliare (44)
  Agricultura (18)
  Asigurari (14)
  Finante si Banci (12)
  Constructii si Amenajari (218)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (31)
  Prestari servicii (56)
  Avocatura (21)
  Comert (108)
  Confectii si Incaltaminte (11)
  Industrie (24)
  Transport (16)
  Alimentatie publica (12)
  Marketing si Publicitate (24)
  Traduceri (9)
  Cumparaturi (11)
  Bijuterii (16)
  Firme (24)
  Diverse Afaceri (35)
  Parfumuri (3)
  Auto (79)
  Diverse Economie (3)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Home couture

Popularitate:

Voteaza:

Home couture

Home couture - o firma ce va ofera consultanta, va propune idei, solutii, proiecte de design. Alegem impreuna finisajele si va punem la dipozitie o gama variata de tapet, perdele, decoratiuni, accesorii, corpuri de iluminat, mobilier.

Numele Home Couture incearca sa exprime rafinamentul si eleganta care trebuie sa se regaseasca in fiecare locuinta. Fiecare casa are frumusetile ei, trebuie doar puse in valoare. Asta incercam sa facem noi cu ajutorul produselor noastre.

Home Couture nu este un magazin de obiecte decorative. Noi nu doar vindem obiecte decorative sau mobila pentru casa ta. Noi propunem solutii de design, sfatuim clientii, vindem idei si creatii de arta ce apartin unor designeri si arhitecti renumiti.

Vrem sa aducem in casa ta obiecte nascute din experienta bine cunoscuta a acestor designeri. Incercam sa creem impreuna un spatiu confortabil, un spatiu care sa te reprezinte si care sa vorbeasca despre tine. Va stau la dispozitie furnizori din Italia si Germania care incearca sa ne surprinda prin creatiile lor moderne.

O casa fara obiecte decorative este incompleta. Oricat de frumoasa ar fi mobila, aceasta trebuie pusa in valoare. O vaza, o veioza frumoasa, un covor elegant, o rama foto, un tablou interesant, perdelele, tapetul, reusesc sa scoata in evidenta frumusetea spatiului si sa alcatuiasca confortul de care avem cu totii nevoie.

Acasa este locul in care te simti in largul tau, unde poti fii ceea ce-ti doresti si cand iti doresti acasa este locul unde ai vrea sa fii in momentele grele si nu numai acasa este locul care te inspira atunci cand ai nevoie si care te face sa crezi ca nimic nu e asa greu precum pare acasa este acolo unde nu ai nevoie de masti, unde poti fi tu, unde te refaci, unde uiti de ambitii si de planuri, unde simti ca e "bine". Si pentru ca "acasa"(HOME) iti ofera atat de multe, ce altceva ai putea tu sa ii oferi decat rafinament, eleganta.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Comert
Data inscrierii: 2010-07-02
Numar de afisari: 1192
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.home-couture.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate