Portalul W5

w5.ro


 
 Internet
  Licitatii (0)
  Servicii (117)
  Forumuri (1)
  Retelistica (1)
  Cautare si Portal (2)
  Web Design (55)
  Hosting (10)
  Programare si Dezvoltare (1)
  Site-uri personale (5)
  Magazine online (138)
  Director Web (12)
  Bloguri (17)
  Promovare Web (10)
  Anunturi (5)
  Jocuri online (5)
  Diverse Internet (5)
  Comunitate (2)
  Poze si Imagini (1)
  Realizare site-uri (1)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Efergus - Gazduire web

Popularitate:

Voteaza:

Efergus - Gazduire web

Efergus va ofera servicii web complete de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi din Romania: gazduire web, web hosting,
spatiu web, inregistrare domeniu. Vizitati-ne site-ul si va veti convinge singuri.

Credem intr-o dezvoltare pas cu pas, axata pe oferirea de solutii cu adevarat profesionale. Pe o piata in dezvoltare, evolutia depinde de actualizarea permanenta si de modernizarea tehnologiilor. Prin urmare, vom continua sa investim cu atentie in oameni si echipamente. Ne straduim sa devenim una dintre companiile de top din Europa prin calitatea serviciilor noastre si prin indeplinirea cererilor clientilor nostri.

Scopul nostru este de a oferi clientilor servicii complete pentru crearea unui site web. Prin urmare, oferim o gama completa de servicii (inregistrare domenii, hosting, web design, promovare), atat pentru clientii interesati de stabilirea unei prezente online cat si pentru cei cu cerinte specifice. Investim bani, timp si energie in scopul de a va prezenta cele mai bune solutii, adaptate fiecarui client, pregatindu-ne pentru viitor.

Ne plac lucrurile bine-facute asa ca lucram cu atentie si in mod responsabil. Echipa Efergus este formata din oameni cu cel putin 2 ani de experienta in domeniu si care sunt foarte pasionati de specialitatea lor.

Solutiile noastre includ, de asemenea, parteneriate cu firme cunoscute. Echipamentele si tehnologiile noastre sunt de ultima ora si in continua actualizare. in plus, toate tiparele noastre de situri sunt verificate, testate si aprobate, pentru a asigura confortul si siguranta clientilor nostri.

Credem in comunicare onesta si responsabila. Prin urmare, legatura cu clientii reprezinta unul dintre standardele noastre de calitate. Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor si suntem mereu la dispozitia clientilor nostri cu suport si asistenta 24 de ore, 7 zile pe saptamana.


Categorie: Internet
Subcategorie: Hosting
Data inscrierii: 2010-07-03
Numar de afisari: 1996
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.efergus.com    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate