Portalul W5

w5.ro


 
 Societate si Cultura
  Licitatii (0)
  Locuri de munca (14)
  Familie (6)
  Moda (11)
  Mediu si Ecologie (2)
  Nunta (13)
  Religie si Spiritualitate (2)
  Dans (2)
  Evenimente (21)
  Fotografie (16)
  Galerii (1)
  Literatura (4)
  ONG (6)
  Teatru (3)
  Administratie (3)
  Juridic (12)
  Primari (1)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Fotograf profesionist Bucuresti

Popularitate:

Voteaza:

Fotograf profesionist Bucuresti

Fotograf profesionist nunta, botez si alte evenimente la cele mai avantajoase preturi. Prezentare portofoliu fotograf de nunta Marian Mocanu de cea mai buna calitate, experienta si talentul putant fi observate in fiecare fotografie expusa pe site.

Imagini care vor ramane in amintirea dumneavoastra pentru o lunga perioada de timp se realizeaza doar cu talent, viziune si stil, calitati de care nu duce lipsa fotograful profesionist Marian Mocanu.

Un fotograf profesionist se poate adapta fiecarei situatii cu experienta implicandu-se intru totul pentru a realiza fotografii de cea mai buna calitate.

Activitatea noastra consta in productia de imagini de conceptie si creatie proprie sau in colaborare cu agentiile de publicitate.

Impreuna cu echipa mea pot oferi o gama completa de servicii fotografice pentru cele mai importante momente din viata profesionala sau personala: campanii de imagine, fotografii de produse, portrete business, fotografii industriale, fotografii de arhitectura, fotoreportaje, fotografii de evenimente (conferinte de presa, simpozioane, congrese, party-uri), fotografii de nunta.

Putem raspunde oricarei pretentii de ordin fotografic, de la simple fotografii de produs la fotografii de compozitie, moda, corporate sau arhitectura. Sedintele foto pot avea loc in studioul nostru sau intr-o locatie propusa de dvs.


Categorie: Societate si Cultura
Subcategorie: Fotografie
Data inscrierii: 2010-07-05
Numar de afisari: 1524
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.marianmocanu.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate