Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (25)
  Electrocasnice si Electronice (16)
  Imobiliare (44)
  Agricultura (18)
  Asigurari (14)
  Finante si Banci (12)
  Constructii si Amenajari (218)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (31)
  Prestari servicii (56)
  Avocatura (21)
  Comert (108)
  Confectii si Incaltaminte (11)
  Industrie (24)
  Transport (16)
  Alimentatie publica (12)
  Marketing si Publicitate (24)
  Traduceri (9)
  Cumparaturi (11)
  Bijuterii (16)
  Firme (24)
  Diverse Afaceri (35)
  Parfumuri (3)
  Auto (79)
  Diverse Economie (3)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Spanos - utilaje constructii

Popularitate:

Voteaza:

Spanos - utilaje constructii

Spanos magazin virtual cu de echipamente si utilaje de constructii. Spanos Industria face parte din Grupul Spanos Industries. Acesta are filiale in Atena si Salonic (Grecia), Limassol (Cipru), Skopie (Fyrom), Tirana (Albania), Pristina (Kosovo), Sofia (Bulgaria) si Bucuresti (Romania).

Spanos Industries a inceput activitatea in 1991 in Grecia ca distribuitor de echipamente de constructii de diverse categorii: camioane, echipamente pentru producerea, transportul si punerea in opera a betonului, statii pentru producera asfaltului, utilaje pentru executarea drumurilor, echipamente pentru prelucrarea agregatelor in cariere si balastiere si alte solutii tehnice.

In Romania Spanos Industria si-a inceput activitatea in 2004 ca reprezentanta a companiei Cifa Spa, principalele produse comercializate fiind: statii pentru producerea betonului, autobetoniere, autopompe si pompe portabile pentru pomparea betonului, solutii pentru reciclarea betonului. Ulterior gama de produse si servicii s-a imbogatit prin reperezentarea a altor doua companii pentru piese de schimb si service: Astra Spa din grupul Iveco (camioane) si Dynapac (echipamente pentru asfalt). O alta companie reprezentata in Romania este Zoomlion (gama de echipamente pentru betoane).

In prezent statiile mobile de beton imbogatesc gama de produse comercializate. Acestea sunt proiecte ale Spanos Industries fiind prezente prin intermediul a 3 modele: Mobispa 1, Mobispa 2 si Mobispa 3.

Pe langa acestea Spanos Industria asigura pentru toate echipamentele comercializate service si piese de schimb. Prin intermediul echipelor mobile de service se poate interveni in orice punct din tara. Pe langa acestea, se asigura o gama larga de piese de schimb.

Portofoliul divers de clienti, din toate regiunile tarii, garanteaza ca produsele comercializate de Spanos Industria au cel mai bun raport calitate-pret, echipamentele fiind fiabile si performante.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Comert
Data inscrierii: 2010-07-07
Numar de afisari: 1090
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.spanos.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate