Portalul W5

w5.ro


 
 Sport
  Licitatii (0)
  Auto si Moto (60)
  Ciclism (1)
  Echipamente sportive (1)
  Fotbal (3)
  Pescuit (3)
  Sporturi (17)
  Aviatie (1)
  Fitness (7)
  Sporturi extreme (1)
  Diverse Sport (2)

 Site-uri noi
RobisConstruct - constructii si renovari caseEsd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABA
Corex Grup - accesorii auto

Popularitate:

Voteaza:

Corex Grup - accesorii auto

Pe site-ul nostru auto gasesti accesorii auto la pret de producator. Avem cea mai vasta gama de produse (de la alarme auto, la cricuri auto si nu numai! Intra pe site si convinge-te!

Despre noi:

Ne-am infiintat in 1993 ca o tanara echipa al carei scop il reprezinta acela de a-ti furniza toate accesoriile si produsele de ingrijire de care are nevoie masina ta. Importam si comercializam o gama larga de produse de cea mai buna calitate.

Prezenta noastra pe piata de accesorii auto s-a concretizat in ocuparea primelor pozitii in topurile de vanzari. Inca de la infiintare am acoperit zone importante la nivel national. De altfel, cunoastem nevoile fiecarui autoturism, iar agentii nostri specializati iti stau la dispozitie si cu servicii de consultanta in ceea ce priveste alegerea produselor care sa raspunda cerintelor masinii tale.

Incepand cu anul 2006, acoperim o arie mai extinsa pentru a oferi tuturor autovehiculelor accesoriile de care au nevoie, dar si pentru a-ti oferi produsele de tuning ideale.

Brandurile noastre sunt: QV (pentru produse de intretinere si truse auto profesionale), DISCOVERY (pentru sisteme de alarma), MAG CAR si COREX.

Iti oferim: alarme auto, folii geam, bari pentru portbagaj, instalatii xenon, girofaruri, transformatoare auto, sirene auto, claxoane auto, inchideri centralizate, telecomenzi pentru inchideri centralizate, senzori de parcare, aspiratoare auto, lazi frigorifice, covorase, huse pentru scaun si volan, suporturi telefon, suporturi pahar, kit-uri tuning, benzi ornament, termometre digitale, prize aer, ridicator geamuri pentru doua geamuri sau patru geamuri, motorase cu doua fire sau cu patru fire, silicon etansator rosu, tratament motorina si nu numai.


Categorie: Sport
Subcategorie: Auto si Moto
Data inscrierii: 2010-07-08
Numar de afisari: 1345
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.corexgrup.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate