Portalul W5

w5.ro


 
 Societate si Cultura
  Licitatii (0)
  Locuri de munca (17)
  Familie (7)
  Moda (12)
  Mediu si Ecologie (3)
  Nunta (14)
  Religie si Spiritualitate (2)
  Dans (3)
  Evenimente (21)
  Fotografie (13)
  Galerii (1)
  Literatura (4)
  ONG (8)
  Teatru (3)
  Administratie (2)
  Juridic (13)
  Primari (1)
  Politica (1)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Organizare nunti Cluj Napoca

Popularitate:

Voteaza:

Organizare nunti Cluj Napoca

Agentia organizatoare de nunti duo fantasio va organizeaza nunta perfecta. Va oferim organizare de nunti in Cluj-Napoca si Zalau. Planificarea nuntii nu mai este un stres alaturi de noi.

Suntem Duo Fantasio, agentie full-service de nunti, cu sediul in Cluj-Napoca. Echipa noastra si-a transformat pasiunea in job, sau jobul intr-o pasiune. Suntem cei a caror munca asigura succesul nuntilor si evenimentelor organizate. Asta te va ajuta sa savurezi si tu momentul din plin, salvandu-ti timp pretios si energie! Mai mult, la final, iti vei auzi invitatii spunand: “Ne-am simtit minunat!” si “Mi-au fost depasite toate asteptarile!”

Acest website reflecta personalitatea si stilul agentiei noastre. In cazul in care acest stil ti se potriveste, ne-ar placea sa auzim mai multe despre nunta ta! Detinem un portofoliu variat in planificarea nuntilor de toate tipurile si dimensiunile si atunci cand planificam o nunta, acordam o atentie deosebita dorintelor, viselor si asteptarilor tale. Astfel, impreuna, cream acel eveniment minunat pe care il vei tine minte toata viata. Stim ca o meriti din plin, de aceea suntem la dispozitia ta, cu toata experienta si atentia noastra!

Indiferent daca iti doresti o nunta mai intima sau o receptie grandioasa, prin serviciile personalizate care satisfac si cele mai exigente cerinte, putem face ca aceea zi sa fie speciala si memorabila. Poti alege cat de putin sau cat de mult ai nevoie pentru a face “Ziua cea mare” de neuitat.

Ne folosim de o varietate de flori si accesorii minunate, pentru a putea crea decoruri unice, traditionale sau moderne si, cel mai important, intotdeauna asortate cu personalitatea ta! Parteneriatele pe care le avem si colaborarile cu profesionistii de incredere reprezinta o garantie a calitatii serviciilor noastre. Ne mandrim cu serviciile adaptabile, deoarece stim ca fiecare nunta este unica!

Consultanta pre-eveniment, invitatii, servicii foto-video/sonorizari, artificii, baloane, servicii hostess sunt cateva din serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Pe scurt, totul pentru ca tu sa te poti bucura de familie, prieteni si de ziua ta cea mare!


Categorie: Societate si Cultura
Subcategorie: Evenimente
Data inscrierii: 2010-07-09
Numar de afisari: 1397
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.duofantasio.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate