Portalul W5

w5.ro


 
 Internet
  Licitatii (0)
  Servicii (117)
  Forumuri (1)
  Retelistica (1)
  Cautare si Portal (2)
  Web Design (54)
  Hosting (9)
  Programare si Dezvoltare (1)
  Site-uri personale (5)
  Magazine online (138)
  Director Web (12)
  Bloguri (17)
  Promovare Web (10)
  Anunturi (5)
  Jocuri online (5)
  Diverse Internet (5)
  Comunitate (2)
  Poze si Imagini (1)
  Realizare site-uri (1)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
It4fans

Popularitate:

Voteaza:

It4fans

It-ul este pentru tine un nor mistic? nu intelegi de ce se agita lumea cand vine vorba de anumiti termeni pe care-i auzi tot mai des in ultimul timp si nu stiai de unde sa-i apuci? vrei sa inveti sa navighezi ca un peste in oceanul tot mai dinamic al internetului? atunci it4fans a fost creat sa te ajute.

Despre noi:

Soparloiul – Desi pare uneori cam suparat pe viata, de obicei se abtine de la critici gratuite, preferand sa publice cu preponderenta analize obiective ale diverselor trenduri din IT. Cu toate ca este o fire destul de agitata, totusi nu prea deschide gura decat cand stie exact ce vorbeste. Dupa cum se poate vedea si din poza, nu mai are toate tiglele pe casa. Umbla vorba prin sat ca Soparloiul si TransMix ar fi una si aceeasi persoana.

Bursucul – A avut o copilarie nefericita, lucru care se pare ca l-a marcat pe viata. E cel mai in varsta din echipa IT4Fans si, dupa cum ii sugereaza si ID-ul, carcoteste (pertinent, sper) pe marginea problemelor sacaitoare din zona IT-ului. Nu poti purta cu el nicio discutie fara sa-ti verse in cap toate frustrarile lui, dar cu toate astea e un fartate de nadejde si nu te lasa la greu. Noi ne-am obisnuit cu carcotelile lui permanente si cand nu-l auzim prin zona chiar ii simtim lipsa.

Porumbelul – Pentru ca de felul lui se plictiseste repede, este mereu dependent de noutati, motiv pentru care consuma agregatoarele de stiri, RSS-uri sau blogurile cu noutati si barfe ca pe sticksuri. Vrei sa afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau cand va reusi Microsoft sa faca un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tau. Joaca rolul postasului si raspandacului, ocupandu-se de propagarea noutatilor importante din IT.

Cotofana – Este fetita trupei, cea guraliva si amuzanta; ne place s-o buzarim de cate ori avem ocazia ca s-o ofticam (de-asta am si lasat-o la urma), dar nu ne iese intotdeauna pentru ca din nefericire tine la gluma. Atentie, desi e fata nu trebuie subestimata pentru ca este detinatoarea unor cunostinte solide de IT pe care stie sa le puna in ecuatie ca sa obtina ce vrea.


Categorie: Internet
Subcategorie: Bloguri
Data inscrierii: 2010-07-10
Numar de afisari: 2033
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.it4fans.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate