Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (20)
  Electrocasnice si Electronice (22)
  Imobiliare (37)
  Agricultura (18)
  Asigurari (14)
  Finante si Banci (13)
  Constructii si Amenajari (216)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (36)
  Prestari servicii (49)
  Avocatura (23)
  Comert (105)
  Confectii si Incaltaminte (13)
  Industrie (23)
  Transport (18)
  Alimentatie publica (13)
  Marketing si Publicitate (24)
  Traduceri (11)
  Cumparaturi (11)
  Bijuterii (14)
  Firme (25)
  Diverse Afaceri (34)
  Parfumuri (3)
  Auto (71)
  Diverse Economie (4)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Retele de telecomunicatii cu fibra optica

Popularitate:

Voteaza:

Retele de telecomunicatii cu fibra optica

Fibropt ofera servicii prompte si de calitate in domeniul retelelor de telecomunicatii cu fibra optica, proiectare, instalare, sudura, masuratori, mentenata, interventii.

FibrOpt a fost infiintata in 2002, avand ca principal obiect de activitate realizarea de retele de telecomunicatii cu fibra optica, proiectare, instalare, sudura, masuratori, mentenata, interventii. Prin serviciile prompte si de calitate oferite, compania a devenit in timp un jucator important pe piata de telecomunicatii, liberalizarea aceste piete in Romania in 2003, deschizand noi oportunitati, la care a reactionat in mod profesionist.

FibrOpt isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca executie si montaj echipamente fibra optica, echipamente telecomunicatii, echipamente de retea. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Compania dispune de specialisti cu larga experienta in executarea retelelor cu fibre optice, concretizata in realizarea a peste 50 de retele de telecomunicatii catre diferiti beneficiari. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Sistemul de asigurare a calitatii implementat de catre S.C. FibrOpt Instal S.R.L. este certificat In conformitate cu ISO 9001, de catre organismul autorizat de certificare SRAC. Procedurile si Inregistrarile manualului calitatii asigura realizarea unor lucrari de cea mai buna calitate. Selectarea furnizorilor de materiale conform standardului ISO 9001 asigura un nivel calitativ ce corespunde exigentelor oricarui beneficiar. Calitatea serviciilor oferite de companie se ridica la standardele internationale in domeniu, in decursul anilor de activitate neavand obiectii si litigii cu beneficiarii lucrarilor executate.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Telecomunicatii
Data inscrierii: 2010-07-12
Numar de afisari: 1743
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.fibra-optica.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate