Portalul W5

w5.ro


 
 Internet
  Licitatii (0)
  Servicii (115)
  Forumuri (1)
  Retelistica (1)
  Cautare si Portal (2)
  Web Design (54)
  Hosting (9)
  Programare si Dezvoltare (1)
  Site-uri personale (5)
  Magazine online (138)
  Director Web (12)
  Bloguri (17)
  Promovare Web (10)
  Anunturi (5)
  Jocuri online (5)
  Diverse Internet (5)
  Comunitate (2)
  Poze si Imagini (1)
  Realizare site-uri (1)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Jocuri online de top

Popularitate:

Voteaza:

Jocuri online de top

Pe site-ul nostru gasesti jocuri noi pentru copii si adulti ordonate pe categorii: jocuri barbie, jocuri actiune, jocuri de gatit, jocuri hannah montana, jocuri puzzle, jocuri sport, jocuri cu masini, jocuri de colorat, jocuri diverse, jocuri distractive si multe alte jocuri noi.

Pe acest site fetele au ocazia sa-si etaleze talentele in ale modei la categoria jocuri Barbie, tot acolo gasiti si jocuri de make-up, jocuri dress-up cu vedete.

Puteti alege o vedeta pentru a o imbraca si machia exact asa cum va place. De asemenea avem si o categorie jocuri Hannah Montana, pe numele ei adevarat Miley Cyrus care, a creat o adevarat isterie in randul domnisoarelor.

In fiecare zi ve-ti gasi cele mai noi jocuri. Site-ul nostru nu se adreseaza copiilor in mod special, avem jocuri pentru toate categoriile de varsta. Toate jocurile noastre sunt jocuri gratuite.

Daca alegeti categoria jocuri cu masini, puteti participa la curse de masini alegandu-va masina care va place. Copii pot gasi foarte usor jocurile deoarece avem poza la fiecare joc, descriere si instructiuni. La categoria jocuri distractive puteti gasi jocuri pentru toate varstele.

In jocuri pentru copii gasiti jocuri cu celebrul catelus Bolt sau cu buretelul galben Spongebob, jocuri cu Scooby Doo, jocuri mario, jocuri cu neobositii tom&jerry care intotdeauna au ceva de impartit. Jocuri zuma, jocuri puzzle. In jocuri sport puteti gasi jocuri de biliard, jocuri de tenis, poti face o cursa nebuna pe skatebord, un traseu plin de obstacole.

La categoria jocuri de gatit sunt retete care pot fi puse in practica chiar in bucataria proprie. Va invitam sa va inregistrati pe site-ul nostru pentru a putea lasa comentarii, pentru inregistrarea punctelor cumulate la jocurile jucate. La rubrica contact ne puteti semnala eventualele probleme intampinate pe site, in cazul in care vreun joc nu functioneaza, nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam sa accesati site-ul nostru si sa va bucurati de cele mai noi jocuri online.


Categorie: Internet
Subcategorie: Jocuri online
Data inscrierii: 2010-07-13
Numar de afisari: 2070
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.jocuridetop.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate