Portalul W5

w5.ro


 
 Societate si Cultura
  Licitatii (0)
  Locuri de munca (14)
  Familie (6)
  Moda (11)
  Mediu si Ecologie (2)
  Nunta (13)
  Religie si Spiritualitate (2)
  Dans (2)
  Evenimente (21)
  Fotografie (16)
  Galerii (1)
  Literatura (4)
  ONG (6)
  Teatru (3)
  Administratie (3)
  Juridic (12)
  Primari (1)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Formatia Stil

Popularitate:

Voteaza:

Formatia Stil

Formatie de muzica din Bucuresti ce ofera muzica de calitate la nunti si botezuri. Formatia Stil are colaborari alaturi de diversi artisti din lumea muzicii, iar la cerere, pot fi si ei prezenti la petrecerea dumneavoastra.

Formatia STIL este o formatie de muzica din Bucuresti, orientata in special pe evenimente private de tip nunti sau botezuri.

Aceasta formatie a fost infiintata in anul 2002 de catre Florin Bursuc si este o echipa tanara, formata din oameni seriosi, cu studii muzicale, iar distractia la evenimentele dumneavoastra va fi garantata!

Formatia STIL detine instrumente profesionale, pentru o sonorizare cat mai buna si pentru a asigura o ambianta cat mai placuta, astfel oferim muzica de calitate pentru cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra!

Genurile muzicale pe care le canta formatia STIL sunt: caffe-concert, muzica usoara, latino, muzica populara si manele la cerere.

Pentru a asculta melodii/vedea videoclipuri cu formatia noastra, live, va invitam sa accesati paginile muzica formatie nunti si video formatie nunti, sau sa vizitati conturile oficiale de Trilulilu si Youtube.

Formatia STIL are si colaborari alaturi de diversi artisti din lumea muzicii (solisti si instrumentisti), iar la cerere, pot fi si ei prezenti la petrecerea dumneavoastra.


Categorie: Societate si Cultura
Subcategorie: Nunta
Data inscrierii: 2010-08-06
Numar de afisari: 1879
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.formatiastil.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate