Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (27)
  Electrocasnice si Electronice (17)
  Imobiliare (44)
  Agricultura (18)
  Asigurari (14)
  Finante si Banci (13)
  Constructii si Amenajari (222)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (31)
  Prestari servicii (56)
  Avocatura (22)
  Comert (110)
  Confectii si Incaltaminte (11)
  Industrie (24)
  Transport (16)
  Alimentatie publica (12)
  Marketing si Publicitate (23)
  Traduceri (9)
  Cumparaturi (11)
  Bijuterii (16)
  Firme (25)
  Diverse Afaceri (36)
  Parfumuri (3)
  Auto (79)
  Diverse Economie (4)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Jaluzele verticale - DHN

Popularitate:

Voteaza:

Jaluzele verticale - DHN

DHN - 3 domenii sub un singur acoperis. Mocheta, linoleum, pardoseli (acoperitoare de pardoseli), jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete, plisate, sisteme de tamplarie pvc si aluminiu.

In 1999, la sfarsit de mileniu, doi oameni cu experienta in importul si distributia de MOCHETA si LINOLEUM-PVC fondau in Bucuresti o companie care voia sa asigure si servicii de instalare profesionala pentru produsele importate. In scurt timp, DHN a devenit un nume apreciat si cautat pe piata proiectelor din domeniile: MOCHETA, PARDOSELI PVC si ulterior, JALUZELE, ROLETE, STORURI.

Preocuparea continua pentru satisfacerea nevoilor clientilor a dus la adancirea specializarii spre importul de MOCHETA-DALE, MOCHETA-PERSONALIZATA, linoleum-PVC dar si la diversificarea spre domeniul complementar al PROTECTIEI SOLARE prin productia de sisteme bazate pe tesaturi textile. Au urmat distributia si montajul de TAMPLARIE PVC-AL. Tipuri de profile utilizate: Deceuninck, Rehau, Alumil, Aluprof, Balkan.

La inceputul anului 2001 DHN oferea un pachet foarte atractiv de produse complementare: mocheta si jaluzele sau linoleum-pvc si jaluzele. Incepand cu anul 2004, DHN ofera si sisteme de usi si ferestre din aluminiu sau PVC, cat si rulouri exterioare din PVC sau aluminiu, insotite de accesorii si produse complementare (glafuri din aluminiu sau PVC, plase contra insectelor, profile si treceri metalice pentru mocheta si linoleum-pvc, jaluzele plisate, rolete si storuri).

Indiferent de marimea sau valoarea proiectelor contractate, fie ca subcontractor in proiectele de amenajari interioare, fie ca simplu furnizor de materiale si servicii, DHN isi face in mod exemplar datoria fata de clienti si parteneri de afaceri, in spiritul servirii exemplare si al continuitatii.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Diverse Afaceri
Data inscrierii: 2010-09-14
Numar de afisari: 1729
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.dhn.ro



    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate