Portalul W5

w5.ro


 
 Sport
  Licitatii (0)
  Auto si Moto (60)
  Ciclism (1)
  Echipamente sportive (1)
  Fotbal (3)
  Pescuit (2)
  Sporturi (17)
  Aviatie (1)
  Fitness (7)
  Sporturi extreme (1)
  Diverse Sport (2)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Dacia Renault Meridian

Popularitate:

Voteaza:

Dacia Renault Meridian

Dealer auto autorizat ofera toata gama autoturismelor Dacia Renault. Punem la dispozitie servicii complete pentru autoturismul dumneavoastra atat in ceea ce priveste lucrarile referitoare la partea mecanica cat si pentru intretinerea si reparatiile ce tin de caroserie.

Servicii complementare ce tin de asigurari casco, rca va sunt la indemana la noi.

Compania MERIDIAN impleteste continua inovatie, dezvoltare si aprofundare a serviciilor din domeniul auto cu orientarea catre client, in vederea oferirii de solutii practice.

MERIDIAN va fi in continuare un punct de referinta pe segmentul Dacia-Renault sub umbrela caruia se vor putea gasi solutii pentru vanzare de autoturisme noi si de ocazie, inchiriere flote sau servicii de post-vanzare.

MERIDIAN, prin cele doua showroom-uri ale sale, se prezinta ca una din cele mai moderne concesiuni bimarca Dacia-Renault.

Obiectivul companiei MERIDIAN este sa ofere solutii practice intr-un mod transparent, eficient si profesional. MERIDIAN este o institutie care creste constant, se adapteaza permanent la nou, schimba tehnologiile, introduce noi servicii pentru a veni in intampinarea solicitarilor clientilor.

Compania MERIDIAN va continua sa lupte pentru deviza care o defineste: capacitatea de a anticipa si inova. Succesul nostru depinde de succesul clientilor nostri.

Pentru a ne atinge obiectivele, vom continua sa ne bazam pe increderea clientilor nostri, dar mai ales pe activitatea lor alaturi de noi.


Categorie: Sport
Subcategorie: Auto si Moto
Data inscrierii: 2010-09-15
Numar de afisari: 1873
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.automeridian.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate