Portalul W5

w5.ro


 
 Societate si Cultura
  Licitatii (0)
  Locuri de munca (14)
  Familie (6)
  Moda (11)
  Mediu si Ecologie (2)
  Nunta (13)
  Religie si Spiritualitate (2)
  Dans (2)
  Evenimente (21)
  Fotografie (16)
  Galerii (1)
  Literatura (4)
  ONG (6)
  Teatru (3)
  Administratie (3)
  Juridic (12)
  Primari (1)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Carti de citit

Popularitate:

Voteaza:

Carti de citit

Acest site isi propune prin recenzii originale sa va calauzeasca pasii in lumea "magica" a cartilor, fara sa va rapeasca prea mult din timpul dedicat cititului. Aici veti gasi o selectie a celor mai de succes carti aparute in ultimii ani.

Cartile alese sunt numai o parte din multiplele aparitii editoriale. Sunt alese in nume personal, fara nici o presiune din exterior. Recenziile prezentate sunt pareri proprii si, cel mai important lucru, nu sunt copiate de pe copertile cartilor sau de pe paginile de internet ale editurilor.

Nevoia unui astfel de blog mi-a aparut in incercarea de a afla "oare ce sa mai citesc?", "oare ce carti sunt scrise bine?". Nu intotdeauna poti afla direct de la librar sau de la editor ce anume ti-ar pica bine sa lecturezi.

Categoric aceasta selectie nu va fi pe gustul tuturor, dar, in timp, ma voi stradui ca "oferta" sa fie un pic mai bogata si mai cuprinzatoare. Promisiunea pe care o pot face din start si pe care o voi respecta cu sfintenie este ca aceste recenzii vor fi intotdeauna sincere. Daca ceva imi va placea, voi spune, daca ceva imi va displacea, de asemenea voi spune.

Si, bineinteles, nu in ultimul rand, voi aprecia intotdeauna parerile voastre si voi astepta comentarii pe orice tema legata de ... "cartile de citit".


Categorie: Societate si Cultura
Subcategorie: Literatura
Data inscrierii: 2010-12-05
Numar de afisari: 1460
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.cartidecitit.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate