Portalul W5

w5.ro


 
 Societate si Cultura
  Licitatii (0)
  Locuri de munca (17)
  Familie (7)
  Moda (12)
  Mediu si Ecologie (3)
  Nunta (14)
  Religie si Spiritualitate (2)
  Dans (3)
  Evenimente (21)
  Fotografie (15)
  Galerii (1)
  Literatura (4)
  ONG (8)
  Teatru (3)
  Administratie (2)
  Juridic (13)
  Primari (1)
  Politica (1)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Atelierul de teatru Karisma

Popularitate:

Voteaza:

Atelierul de teatru Karisma

Atelierul de teatru Karisma va invita cu drag la un nou modul de cursuri de actorie.

Modulul se desfasoara pe durata a 6 saptamani, perioada in care puteti experimenta jocuri de autocunoastere, improvizatie si chiar lucrul pe un text dramatic.

Cursurile se vor derula seara, de la ora 19, la una din locatiile propuse de noi si alese de voi. Locatiile sunt foarte relaxante si primitoare, permitandu-ne sa ne deschidem spre nou.

O zi pe saptamana, timp de doua ore, va puteti lasa prada unor pasiuni ce nu-si gasesc usor locul in tumultul cotidian. Grupele vor fi compuse din maxim 10 cursanti intocmai pentru a putea crea un mediu cald, suficient de intim pentru a ne putea deschide unii in fata altora.

Este un ABC al artei actorului care isi propune sa va destinda, sa va binedispuna, nu sa va transforme in actori profesionisti. Pana acum, la aceste cursuri de actorie, am avut parte de oameni cu adevarat speciali!

Cand spun asta nu ma refer la talentul lor actoricesc sau la capacitatea lor de a interpreta cine stie ce personaje complicate. Cand spun asta ma refer la deschiderea lor catre orice inseamna cunoastere si la capacitatea lor de a trece peste clisee si preconceptii.

Oamenii care vin la Atelierul de Teatru Karisma nu sunt mici vedete cum imi era mie teama ca voi intalni, ci sunt mici minuni redescoperite la fiecare curs in parte. Suna siropos, de prost gust pentru unii dar pot vorbi cu adevarat doar cei care au fost la curs si care, in fiecare seara dupa curs, au senzatia ca s-au mai minunat putin de ei insisi.

Eu plec de fiecare data acasa cu senzatia tot mai puternica si mai imbucuratoare ca in fiecare om asteapta sa fie descoperita latura haioasa si sensibila. Goana dupa orice de azi nu ne mai ofera timpul sa mai gonim si dupa visele noastre si asa incepem toti sa nu ne mai minunam.


Categorie: Societate si Cultura
Subcategorie: Teatru
Data inscrierii: 2010-12-06
Numar de afisari: 1267
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.atelierkarisma.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate