Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (20)
  Electrocasnice si Electronice (22)
  Imobiliare (37)
  Agricultura (18)
  Asigurari (14)
  Finante si Banci (13)
  Constructii si Amenajari (216)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (36)
  Prestari servicii (49)
  Avocatura (23)
  Comert (105)
  Confectii si Incaltaminte (13)
  Industrie (23)
  Transport (18)
  Alimentatie publica (13)
  Marketing si Publicitate (24)
  Traduceri (11)
  Cumparaturi (11)
  Bijuterii (14)
  Firme (25)
  Diverse Afaceri (34)
  Parfumuri (3)
  Auto (71)
  Diverse Economie (4)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Trefo - producator sarma si cuie

Popularitate:

Voteaza:

Trefo - producator sarma si cuie

Compania Trefo sa se afla, in prezent, printre primii producatori din tara in domeniul fabricarii sarmelor din otel si a produselor din sarma, ocupand un loc important si in industria metalurgica din europa de est.

Trefo S.A. produce si exporta o bogata gama dimensionala de sarma tare mata, sarma moale neagra, sarma moale zincata la cald, cuie constructii si cuie speciale, fiind si singurul producator de plasa sudata zincata in rulouri din tara.

Fondata in 1955 sub denumirea de "Intreprinderea de sarma, cuie si lanturi Galati", societatea Trefo SA livreaza in anul 1957 primele cantitati de cuie si in urmatorul an produce lantul industrial. Din 1963 incepe fabricarea primelor cantitati de lant naval si sarma zincata la cald.

In anii ce au urmat, au fost dezvoltate capacitatile de productie existente si s-au pus in functiune noi instalatii de productie, ceea ce a permis realizarea unei game mai diversificate de produse: sarma trasa in colaci si bare, sarma bobinata pentru agricultura, sarma zincata electrolitic si la cald, cuie constructii si electrozincate.
Din august 2002, Trefo SA devine o societate cu capital privat, majoritar strain.

Ca urmare a acestei schimbari, a fost demarata o ampla campanie de restructurare si aliniere a fabricii la cerintele pietei europene cu investitii importante atat pe linia productiei, cat si pe cea a resurselor umane.

Societatea comerciala Trefo SA este o prezenta marcanta atat in industria metalurgica a Romaniei, cat si a Europei de est si se numara printre primii producatori din tara, in domeniul fabricarii sarmelor din otel si a produselor din sarma.

SC TREFO SA a fost incadrata in categoria celor mai sigure companii din Romania, conform clasamentului Best Rating 2007, intocmit de Coface Romania. Companiile incluse in aceasta categorie au fost evaluate pe criterii de performanta, pe baza rezultatelor financiare anuale si a disciplinei platilor catre furnizori si sunt cele mai bine situate companii din punct de vedere al rating-ului si al gradului scazut de risc.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Industrie
Data inscrierii: 2010-12-12
Numar de afisari: 2359
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.trefo.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate