Portalul W5

w5.ro


 
 Internet
  Licitatii (0)
  Servicii (115)
  Forumuri (1)
  Retelistica (1)
  Cautare si Portal (2)
  Web Design (54)
  Hosting (9)
  Programare si Dezvoltare (1)
  Site-uri personale (5)
  Magazine online (138)
  Director Web (12)
  Bloguri (17)
  Promovare Web (10)
  Anunturi (5)
  Jocuri online (5)
  Diverse Internet (5)
  Comunitate (2)
  Poze si Imagini (1)
  Realizare site-uri (1)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Aldona - comisionar in vama

Popularitate:

Voteaza:

Aldona - comisionar in vama

Aldona ofera servicii complete de comisionare vamala, intocmire declaratii intrastat, consultanta import-export la punctele de lucru din Craiova si Slatina.

Firma noastra dispune de un personal calificat, cu o vasta experienta in domeniu si care este pregatit in orice moment sa raspunda solicitarilor clientilor nostri.

Astfel, atat experienta cat si buna organizare, promptitudinea si profesionalismul sunt atuurile care ne-au plasat in elita companiilor de profil, iar obiectivul nostru este sa mentinem aceasta traditie printr-o continua perfectionare ce ne permite optimizarea serviciilor in functie de profilul fiecarui client in parte.

Pe langa serviciile specifice de comisionare vamala ce presupun intocmirea declaratiilor vamale de import/export/tranzit si a documentelor anexa, firma noastra functioneaza si ca PTD (Parte Terta Declaranta) in ceea ce priveste declaratia statistica Intrastat, venind astfel in sprijinul companiilor ce efectueaza comert intracomunitar si au obligatia de a intocmi si de a depune lunar declaratia Intrastat.

In acest sens dispunem de un sistem extrem de eficient de intocmire si transmitere online a declaratiilor catre Institutul National de Statistica, oferindu-le in acest fel clientilor nostri un serviciu de calitate. In sectiunea Intrastat a site-ului nostru veti gasi toate informatiile legate de declaratia statistica Intrastat: ce reprezinta, cine are obligatia de a o depune, care sunt pragurile valorice, care este termenul lunar de depunere, etc.


Categorie: Internet
Subcategorie: Servicii
Data inscrierii: 2011-05-16
Numar de afisari: 1422
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.aldona-comisionar.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate