Portalul W5

w5.ro


 
 Sport
  Licitatii (0)
  Auto si Moto (64)
  Ciclism (1)
  Echipamente sportive (1)
  Fotbal (3)
  Pescuit (2)
  Sporturi (21)
  Aviatie (1)
  Fitness (6)
  Sporturi extreme (2)
  Diverse Sport (2)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
LarKoti - fitness, aerobic, spa

Popularitate:

Voteaza:

LarKoti - fitness, aerobic, spa

Fitness, aerobic, spa, sala sport, bazin de inot, sala forta, cardio, masaj, sunt numai cateva din facilitatile pe care vi le ofera LarKoti Fitness & Wellness Center Bucuresti.

LarKoti a deschis zona Aqua unde te poti bucura de mult doritele clase de Aqua Gym si de placerea inotului liber. Spatiul Aqua este destinat atat claselor de Aqua Gym, inotului liber cat si programelor Aqua Kids si cursurilor de inot pentru copii.

Clasele de Aqua folosesc rezistenta naturala a apei cu scopul de intari sistemul muscular, articular si cardiovascular. Ele sunt combinatii incitante intre gimnastica, dans, inot, atletism, arte martiale, yoga, aerobic si lucru pe aparate.

Este extrem de placut si de reconfortant sa iti petreci cateva ore pe zi distrandu-te cu prietenii tai la bazin si modelandu-ti in acelasi timp si corpul. Marele beneficiu al claselor in apa este acela de a fi accesibile oricui, fie ca au probleme articulare, probleme de postura, de greutate, fie ca stapanesc sau nu tehnica exrcitiilor, toata lumea poate participa la aceste clase de grup.

Toate activitatile se desfasoara pe fonduri sonore antrenante si pe baza indicatiilor primite de pe marginea bazinului, de la antrenori.


Categorie: Sport
Subcategorie: Fitness
Data inscrierii: 2011-08-08
Numar de afisari: 1496
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.larkoti.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate