Portalul W5

w5.ro


 
 Sport
  Licitatii (0)
  Auto si Moto (64)
  Ciclism (1)
  Echipamente sportive (1)
  Fotbal (3)
  Pescuit (2)
  Sporturi (21)
  Aviatie (1)
  Fitness (6)
  Sporturi extreme (2)
  Diverse Sport (2)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Essenza Club - servicii intretinere corporala

Popularitate:

Voteaza:

Essenza Club - servicii intretinere corporala

Club Essenza va pune la dispozitie toata gama de servicii in domeniul intretinerii corporale si infrumusetarii. De la masaj de relaxare la machiaje spectaculoase, de la sali de aerobic si fitness pana la tratamente de lifting facial.

Cafeneaua va asteapta intr-o atmosfera calda, dj, karaoke, narghilea, cu preparate italienesti si deliciase mancaruri romanesti, cafeneaua noastra va asteapta, cu o bautura racoritoare si un personal prietenos.

Din septembrie 2003, essenza unui aspect stralucitor, a unei siluete de invidiat si nu in ultimul rand a relaxarii si bunei dispozitii, s-a regasit in Clubul Essenza.

Ambientul deosebit, cu aer cosmopolit, a atras in scurt timp de la lansare consumatori de essenze tari – combinatii de frumos, sanatate si optimism. Artisti din show-bizul autohton au acceptat in timp provocarea de a fii imaginea clubului, iar pregatirea, experienta, talentul si daruirea intregii echipe au constituit ingredientele essenztiale ale unui parcurs de succes.

Evolutia Essenza se concretizeaza si in diversificarea continua a serviciilor astfel incat, in prezent, oferta clubului cuprinde si catering, cu un meniu variat din preparate gatite cu essenze speciale, iar incepand cu ianuarie 2008 si o cafenea cocheta la parter.


Categorie: Sport
Subcategorie: Diverse Sport
Data inscrierii: 2011-09-12
Numar de afisari: 1406
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.essenzaclub.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate